Forhandlere
Flaskepost
Motta ukens tilbud og andre nyheter p� e-post

Åpningstider:
Man - Fre: 10:00 - 17:00
Lør: 10:00 - 14:00

BestMarin Oslo er en del av Norges største båtutstyrskjede.

BestMarin Oslo er hovedstadens nye båtustyrsforretning med alt du trenger til båten, inkl. seil og rigg. Stort vareutvalg, fagfolk med lang erfaring fra bransjen og konkurransedyktige priser. Kun et steinkast fra Aker Brygge / Tjuvholmen.

Thomas Oksmo er seilmaker og primus motor for oppstart av BestMarin Oslo. Thomas jobber i dag hovedsakelig med seilbåt-kunder. Med bakgrunn fra flere seilloft i Norge og utlandet har han et grundig kjennskap til hva kunden bør velge av seil og utstyr. Her er du altså sikret høyt kvalifisert hjelp, både faglig og service-messig!

Henrik Smith er en ekte senior i skandinavisk seilmakervirksomhet. Henrik startet sitt eget seilloft i Oslo i 1980 under navnet Magnusson Seil – etter endt læretid hos den legendariske seilmaker og seilbåt-konstruktør Rolf Magnusson. Seilmaker-verden har fornyet seg mange ganger i de årene Henrik har laget seil – det gjelder konstruksjon, mønstre, design, seiltyper, handikapregler osv. Henrik er utdannet i båtkonstruksjon, seilmakeri og seildesign.

Dag Magnus Sørensen kommer fra stillingen som salgssjef for Hanse, Dehler og Moody seilbåter, samt Fjord motorbåter. Hans interesse for seiling og sjølivets gleder er en vesentlig årsak til valg av yrke.

Produkter
Vi fører et bredt varespekter innen båtpleie/vedlikehold, båtelektrisk, navigasjon/ekkolodd, styringer, opplagsutstyr, utstyr til seilbåter inkl. seil og rigg, fiskeutstyr, redningsvester, bekledning, gaveartikler m.m.

Katalogen for 2019 finner du her:

BestMarin katalog 2019 200-284